Industriële Hanglampen Winkel – Stoere Oude Industriele Hanglamp Kopen!

Merk:: Wever & Ducre

Showing all 40 results

 • Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Roest

  203,40

  De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Zwart

  203,40

  De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 1.8 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Roest

  155,70

  De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Zwart

  155,70

  De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 2.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Roest

  268,20

  De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Zwart

  268,20

  De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 3.8 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Roest

  315,00

  De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Zwart

  315,00

  De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 6.1 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Roest

  447,30

  De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Zwart

  447,30

  De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro 6.5 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Roest

  181,80

  De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Zwart

  181,80

  De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Cone 1.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Koper

  270,90

  De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Koper – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Koper – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Koper is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Zwart

  270,90

  De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Koper

  190,80

  De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Koper – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Koper – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Koper is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Zwart

  190,80

  De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 1.1 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Koper

  431,10

  De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Koper – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Koper – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Koper is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Zwart

  431,10

  De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 2.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Koper

  615,60

  De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Koper – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Koper – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Koper is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Zwart

  615,60

  De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 3.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Koper

  597,60

  De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Koper – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Koper – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Koper is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Zwart

  597,60

  De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Diamond 4.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Roest

  364,50

  De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Wit

  364,50

  De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Wit – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Wit – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Wit is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Zwart

  364,50

  De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 1.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 2.0 Hanglamp – Zwart

  321,30

  De Wever Ducre Wiro Globe 2.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 2.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 2.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Wit

  234,00

  De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Wit – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Wit – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Wit is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Zwart

  234,00

  De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 3.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Roest

  189,90

  De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Wit

  189,90

  De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Wit – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Wit – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Wit is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Zwart

  189,90

  De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 4.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Roest

  214,20

  De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Zwart

  214,20

  De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 5.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Roest

  227,70

  De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Roest – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Roest – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Roest is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Wit

  227,70

  De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Wit – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Wit – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Wit is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Zwart

  227,70

  De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Globe 6.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Grijs

  253,80

  De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Grijs – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Grijs – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Grijs is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Zwart

  253,80

  De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Industry 1.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Groen

  324,90

  De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Groen – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Groen – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Groen is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!
 • Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Zwart

  324,90

  De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Zwart – is een industriele lamp voor in de hal of eetkamer. De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Zwart – is dimbaar via een wanddimmer. De Wever Ducre Wiro Industry 2.0 Hanglamp – Zwart is geschikt voor een LED lichtbron. Gaaf van Wever en Ducre.

  Meer info!