Industriële Hanglampen Winkel – Stoere Oude Industriele Hanglamp Kopen!

Merk:: Eleanor Home

Eleanor Home

Showing all 24 results

 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Beige

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Beige – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Beige is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grafiet

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grafiet – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grafiet is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grijs

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grijs – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Grijs is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Legergroen

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Legergroen – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Legergroen is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtblauw

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtblauw – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtblauw is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtgroen

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtgroen – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Lichtgroen is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Metaal

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Metaal – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Metaal is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Oranje

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Oranje – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Oranje is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Petroleumblauw

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Petroleumblauw – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Petroleumblauw is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Wit

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Wit – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Wit is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart – Goud

  580,00

  De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart – Goud – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Hercules Hanglamp – Zwart – Goud is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Hercules hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Hercules lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Beige

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Beige – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Beige is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grafiet

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grafiet – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grafiet is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grijs

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grijs – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Grijs is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Legergroen

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Legergroen – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Legergroen is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtblauw

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtblauw – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtblauw is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtgroen

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtgroen – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Lichtgroen is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Metaal

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Metaal – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Metaal is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Oranje

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Oranje – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Oranje is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Petroleumblauw

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Petroleumblauw – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Petroleumblauw is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Wit

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Wit – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Wit is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!
 • Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart – Goud

  326,00

  De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart – Goud – is een prachtige industriele hanglamp. De Eleanor Home Pandulera Hanglamp – Zwart – Goud is gemaakt van aluminium en is alleen voor binnen geschikt. De Pandulera hanglamp is ontworpen door Sune Jehrbo. De Pandulera lamp is dimbaar via een wanddimmer. Mooi industrieel!.

  Meer info!