Industriële Hanglampen Winkel – Stoere Oude Industriele Hanglamp Kopen!

Archives: Shop

Showing 1–48 of 183 results

Koop uw industriële hanglampen voordelig online in de industriële hanglampen shop!

De Meest Populaire & Mooiste Industriële Hanglampen

Een hanglamp industrieel: de uitstraling is sensationeel!
De robuuste en stoere uitstraling van de industriële lampen maakt, dat deze lijn van verlichting ongekend populair is. De materialen en vormgeving zijn zo goed uitgedacht, dat er voor elk interieur een goed passende, sfeervolle lamp te vinden is. Lampen hoeven niet alleen functioneel te zijn. Als onderdeel van uw inrichting, hoeft u hierbij dus geen concessie te doen. Een zwarte hanglamp in industriële stijl is overdag al prachtig om naar te kijken, laat staan wanneer het begint te schemeren en er een geweldig effect ontstaan op uw vloer en meubels.

Sfeervol en warm

De kracht van de industriële hanglampen is deels te danken aan het feit dat de lampen allen een stijlvol uiterlijk hebben. Toch zorgen ze direct ook voor sfeer en warmte. Door de uiteenlopende materiaalsoorten is het een lijn, die een echte bijdrage levert aan het woongenot.

Aluminium

Hanglampen die van aluminium zijn gemaakt, geven een heel solide aanzien, echter zonder koel over te komen. Deze combinatie maakt de reeks hanglampen tot een goed toepasbare bron van verlichting die fraai oogt in elk interieur. Of uw interieur neutraal van kleurstelling is, of u heeft houten meubels in een warme kleur, deze lampen maken echt onderdeel uit van uw inrichting.

Kunststof hanglamp

Een industriële hanglamp van kunststof waarvan de buitenkant van de kap zwart is, creëert direct rust. Door een binnenkant van de kap die in goudkleur vervaardigd is, wordt hier op een fraaie manier warmte aan toegevoegd. Dit vormt samen een bijzonder luxueus geheel. Als u zich heerlijk op de bank nestelt, met een goed boek en een kop thee kunt u direct heerlijk ontspannen.

Metaal

Van metaal wordt vaak gedacht dat het altijd koel overkomt. Dit is echter lang niet altijd het geval. Door een warme gloed in de kap van de lamp aan te brengen, ontstaat direct een subtiele kleur. Voor een lamp in betonlook geldt hetzelfde. Deze lichtgrijze kleur heeft bijzondere kleurnuances, die het geheel tot een ware blikvanger omtoveren.

Een metalen lamp in de kleur taupe, zal het licht dan weer op een andere manier prachtig laten schijnen. Als hier dan een dimmer op wordt toegepast, kan de industriële lamp geheel naar wens worden ingesteld. Te allen tijde sfeervol, maar geheel naar de situatie in meer of mindere mate bepalend.

Staal

Een gezellige eetkamer met een eindeloos lange tafel, maakt het mogelijk met een grote familie- of vriendenkring samen te zijn. Qua verlichting leent een stalen lamp ,met een lange rechthoekige hanglamp, zich perfect. Gecombineerd met gaas vormt zo’n lamp een echte eyecatcher boven de eettafel. Het gaas maakt het immers mogelijk, om zo optimaal mogelijk van het licht te genieten. Door vervolgens te spelen met de warmte van de lampen kan een heel bijzonder effect ontstaan. Samen eten wordt zo extra genieten.

Beton of steen

De moderne vormgeving, van een hanglamp industrieel in betonlook, is ongekend populair. De verfijnde nuances in de beton- of steenlook maken de lampen zeer geschikt voor veel interieurstijlen. Of u nu de trotse eigenaar bent van een heerlijk ruime loft, of u woont in een prachtig landelijk gelegen woonboerderij, de betonlook uitstraling geven uw woonruimte een echte oppepper. De kracht van goede verlichting wordt nogal eens onderschat. Warmte in een leefruimte wordt echter pas echt ervaren, als de verlichting goed is afgestemd op de ruimte waarin het wordt geplaatst. Overdag is het uitsluitend genieten van de mooie uitstraling die de hanglampen industrieel met zich meebrengt. Wilt u ‘s avonds genieten van een gezellige avond, dan zal de toepassing van een goede lamp het gevoel van saamhorigheid, kunnen vergroten.

Robuust, ruw en uitermate sfeervol, dat zijn de hanglampen industrieel. Om een goed beeld te krijgen van de lampen die het beste passen in uw interieur, loont het zich om u goed te oriënteren op de verschillende stijlen. U zult al snel een gevoel krijgen bij de verlichting die het beste tot haar recht komt, in uw te verlichten woonruimtes.